NÄST SISTA DAGEN ÅR 09 I SVERIGE FÖR MIG DÅ

Eftersom jag och mina tjejor åker imon, aBd får jag skriva liten sammanfattning om 09 nu. Gick in på min gamla blogg och kollade vad jag skrivit då och så här såg det ut:

• • SISTA DAGEN ÅR 08, NYÅR • •

Dagarna bara springer förbi känns knappt som att 08 har börjat riktigt och nu är det redan slut. Kan knappt fatta att om cirka 7 timmar är det ett nytt år. Som Min lilla biftek sa, jag ska välkomna det nya året med öppna armar. Det finns vissa saker som man alltid kommer att minnas från 08, nya människor man har träffat, resor kärlek, eller vem försöker jag lura, vilken kärlek?! hahah och så finns det dessa saker från 08 man inte vill komma ihåg människor som har ändrats männsikor som har tagits ifrån oss. De är just dom sakerna man inte vill komma ihåg som gör att jag ändå ser fram emot ett nytt år, en ny start, nya händelser och nya minnen som ska skapas och vem vet det kanske ingår en kille i år 09 också(A)..:D

Nu ska jag äta sen sova lite så jag är pigg och glad inför ikväll!
GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLIHOPA I FÖRSKOTT och hoppas att ni får en underbar kväll och en bra start till det nya året!

PUSS


HAHAHAHAHA, lägg märke till " vem vet det kanske ingår en kille i år 09 också(A):D" jag dööör. Kan säga att, nej det innehöll ingen boy.. men vem vet kanske 10 då hahahah.

Iallafall 09 har varit ett fantastiskt år för mig. Lärt känna nya människor som kommit mig nära, samtidigt som jag tappat vissa gamla. Gillar biten där jag lär känna nya men att tappa kontakten med några varje år? Do not know why, men tänker så här, det var la inga äkta vänner för vänner kommer och går men jag vet att jag har en liten mupp -biftek,  jag alltid kommer ha där, för alla år som går förbi.

Massa skratt, tårar, lite ilska hit och dit, växt upp, mognat, festat så att fötterna gjort ont, rest, gjort massa saker jag inte trodde jag skulle göra men ångrar inget. Man ska verkligen aldrig ångra något man gjort. Som biftek sa, klockrent år helt enkelt, kort och gott. Men därför ska det inte visas sura miner att 09 går och 10 kommer, 10 ska man bara göra bättre än 09 och då kan det inte bli annat än bra!

Och nu kommer jag även avsluta detta fantastiska år på ett fantastiskt sätt, nämligen i Bosnien med tjejorna, kan inte bli bättre. En bra inledning på det nya året som ska bli sneppet över fantastiskt än 09. So 10 im reday for you, i hope.

Som sagt åker jag imorgon så jag vet inte om jag hinner klämma in ett litet inlägg imon ifall jag inte gör det hoppas jag att alla ni läsare får ett fantastiskt avslut på detta år så hörs vi igen år 2010 för jag hoppas att jag inte har så tråkigt att jag måste logga in, utan att jag gör det when I´m back in sweden.EN JÄTTEJÄTTE STOR PUSS PÅ ER OCH ETT GOTT NYTT ÅR!

VAD SOM EJ FÅR HÄNDA PÅ NYÅR MEN TYPISKT MIG OCH BIFTEK

* Vi går till en frilllsalong för att fixa frillorna och det blir kalabalik och eftersom det är Bosnas produkter kan vi ej fixa tillbaka det.

*Klänningen fastnar så att det blir ett hål mitt på rövan.

*Strumpbyxan fastnar så hela skiten går sönder.

* Någon brud spiller en drink på oss.

* Vi ser skitgod mat och spiller på oss.

* Våra fejknaglar(som vi ska säga är äkta när alla frågar) ramlar förutom två stycken.

* Dansar som att vi aldrig sätt ett dansgolv innan och PUFF en klack ryker och där ser vi ut dansande soldater.

AH lite av vad som är typiskt för oss men vi HOPPPPAAS att det icke lilla nicke ska hända oss. Nej nu ska jag fortsätta med packningen....:$ nepp fortfarande inte klar.

PUSS

MO HA HA HAHAHA, ser ut som ett flyktingbarn eller något, haha jag dör. Typ 4 år sen, fan vad jag vill på skidsemester nu och bara åka i backarna när solen håller på och gå ner, så underbart. Önskar att backarna var flera mil långa så att man bara kunde åka ner, men tänk vägen upp sen, sitta i liften en timma.. Iallafall så blir det ingen skidåkning för mig, inte med familjen då. Eftersom dom åker när jag är i Sarajevo. Kanske tar en tripp någonstans, får försöka få med massa till Ullricehamn, inte alls lika många backar men men man får åka iallfall.

PUSS


.


Ena dagen villl jag vara mörk ena dagen ljus, ena dagen önskar jag att jag inte rört mitt hår från början. Nu är jag inne i en fas där jag vill ha det ljusare, gillar mittmörkbruna/lila hår riktigt mycket men vill ändå ha ändring. Men ska inte röra det än, har iallfall tänk och gå ljusare mot våren, inte blont men ljusbrunt iallfall! På bilden är min vanliga hårfärg så ljusare än det! massa slingor kanske? Aja ska fortsätta packa, eller sätta igång. Inte börjar än utan testat massa saker flera gånger om, men nu så ska jag börja. TJILLEVIPP.

PUSS

PACKAR!

Jajamän, så glad!!! nu börjar det kännas ännu mer verkligt. Känns faktiskt inte som att det bara är en dag kvar ( åker på lörd morgon) utan veckor, men nej nej. På Söndag kommer jag och mina tjejor komma fram och andas in luften från den bästa landet. ÅHHHHHHHHHHH. Vet att det tjatats en hel del om Bosnien här och terrat på face med, haha men ni måste förstå snart åker jag iväg och då kommer ni sakna mina terrisar(A).. ELLERHUR?!?!? hahahah. Aja, nu ska jag packa vidare med musiken på högsta volym.PUSS!!

SISTA PROVET ÅR 09 DÅ.

Imorgon börjar jag halv 1 och slutar 2, alltså en lektion och den lektionen är matteC då jag ska ha prov i det imon(Y)... NOT! Men aja tänker bara fan va skönt nät klockan är 2 och allt är klart och sen tänkte jag även hur fula är dom som ger oss en sak dan innan vi slutar.. riktigt fula. Iallfall så ser ni ju att jag inte sitter och pluggar jag funderar tom på att städa lite bara för att inte plugga.. eller så kanske jag bara fortsätter och äter mitt plugg-godis. Noterade ni " plugg-godis" a det kommer nog va slut tills jag börjat plugga.

Har ni också några vanor när ni pluggar? Jag måste ha något smått och äta på iallfall eller en kopp te om jag är nyttig vilket jag inte är ofta så då är det godis som gäller. Och sen kan jag inte ha det för tyst, är så van och alltid ha ljud omkring mig. Okej, kan inte plugga till t.ex. när min bror som lyssnar på hiphop och höjer tupac så att taket rappar med, men ni vet lite smått från alla. Kan verkligen inte fokusera helt när jag är själv hemma och allt är as tyst, då sätter jag på musik eller snackar med mig själv.. haha ne de gör jag inte im not a psykkoo eller okej lite men inte så.

btw var jag agnes och anja(från min klass) fan måste komma på smeknamn för henne med, aja vi var med på Borås tidnings framsida idag och jag dog när jag såg det i morse jag ser ut som att jag ser ost/choklad som biftek saSyns knappt något, haha men kan säga att jag såg kul ut..

Ne PUSS på er

“An archaeologist is the best husband a woman can have. The older she gets the more interested he is in her.”


LONG TIME AGOMinnen minnen minnen. Kollade igenom nästan alla mina mappar och hittade en massa bilder från olika tider. Joj, vill bara lipa ali tack gode Gud för geniet bakom kameran. Vissa saker kommer aldrig bli samma som de vart en gång men genom bilderna kan man iallafall tänka tillbaka på dom tiderna och låta minnerna göra dom levande för en stund. Känns som att jag är inne i någon sorlig period typ cry-period okej har rätt lätt och börja lipa typ, haha men kanske bara för att det är slutet på 09. Den här veckan är faktiskt sista veckan i Sverige för mig år 09, (HAPPPY SOM FAN ÄR JAG) men ändå så känns det lite konstigt. Som varje år när jag och biftek snackar i slutet av varje år "tänk kommer aldrig mer va 09" hemskt låter det. Men sen så har vi det nya året och öppna armarna till som väntar med massa minnen och förhoppningsvis inga dåliga.

PUSS

Ron Pope - A drop in the oceanPUSS

VAD SITTER NI SMÅ LÄSARE OCH GÖR NU?

- Jag sitter och äter ost. Mmmmm vad gott det är. När det inte är choklad är det ost, så sjukt gott. Just nu äter jag chevre ost..inte världens bästa bild på kankse en av de goaste ostarna men det är sjuukt gott.

HAHA psykat inlägg men ville dela med mig av min ostbit till er..

PUSS

LITE PICS FRÅN LÖRDAGEN!Skolan var så onödig idag var så himla onödig, vi gjorde verkligen ingenting. Imon har vi knappt något heller, så skönt och nu är det då bara 4 DAGAR KVAR TILLS VI ÅKER!!!! WIHOOOOW.

PUSS

-Gårdagen var mycket skojsig. Blev mycket dans och Ätande för min del.. muuuuums va goda saker som fanns där. Ne och nu ska jag sova eftersom jag bara fick 5 timmars blund inatt. PUSS

J*VLA BUSSKÄRRING!

Finns inget värre än när en människa med cepehumör ska göra mig från glatthumör till att bli så irriterande och bara vilja kasta en påse med ärtsoppa rakt in her face typ. Efter en jättemysig fika, satt där i 4 timmar och beställde in ett efter ett... mums va gott det va, iallafall så skulle vi hem. För det första va bussen en kvart försenad men okej går in och jag och anja skickar sms för att få en biljett ni vet sms-biljetten så klagar hon att vi står i vägen vi ba okej aktar på och sätter oss. Sen säger hon...

AHA kommer det sms:et eller?
Jag ba, ja det kommer strax vänta lite, skickade nyss.
Hon ba, det skulle ni skickat innan ni gick på.
Ja ba, ursäkta men det är inte vårt fel att du är försenad med bussen så dra inte ut det på oss ( svor lite på bosniska med)

Så kom vårt sms, så visade Anja och va på väg innan och samtidigt som hon kollar på mitt sms ropar hon tillbaka Anja.

Och säger, jag får se ditt igen.
Anja visar och hon fortsätter...
Ni har likadant nummer
jag ba är du seriös?! Vi skickade de nyss samtidigt?!?!?
Anja ba, vill du att vi ska visa sms;en eller!?
och den jävla **** kärringen bara skriker åt oss: GÅ UT MED ER JAG HAR INTE TID MED SÅNT!?
Vi ba är du normal va fan?
Gå ut ni får ta nästa buss
Innan vi går ut skriker anja: DU ÄR JU FAN RUBBAD!!!

HAHAHAHAHA rubbad av alla ord?!

Iallafall, ni fattar inte hur fuc*ing sura vi blev, jag fattar inte varför vi inte bara satt kvar där och vägrade. men aja vi gick till någon västtrafiksgubbe och klagade på den fula åsnan... Så det va de!

PUSS

LÖRDAG

Hej människor. Jag sover fast jag skriver typ. Är så himla trött, fick vakna 7 i morse eftersom jag skulle spela some fotboll, hade en cup. Hursom är skit trött nu så ska somna en timma iallfall, hoppa in i duschen och sen börja fixa mig, ikväll ska vi till en bar/klubb something like that som Sandra hyrt så där ska hon firas! Så nu people ska jag fortsätta att sova medans merlin spelas.


ca 5 år gammal pic, fan vilka tider de var. Aja back to my dreamworld

PUSS

SYSTER YSTER♥

“What we do for ourselves dies with us. What we do for others and the world, remains and is immortal.”PUSS

EN FUNDERARE

Om jag skulle hoppa av skolan( mamma när du läser få inte hjärtinfarkt ska inte hoppa av skolan) så har jag inget och satsa på typ. Min bror t.ex. han verkligen tränar basket och vill bli något inom basketen ni vet när man har mål med något, jag har inget sånt jag kan typ satsa på.

Men sen så kom det ett ljus i huvudet. PLINGPLINGPLING MAT? HALLLLLÅ om det finns väldigt STORA kvinnor som har som jobb och tjänar pengar på att sitta på psykade män som tänder på det då,  finns det la hopp för mig och min mat, nej inte tänkt och sätta mig på den exakt men... Tänkte att jag ska göra ett tv-program och det ska heta " Oh no she didnt just eat that much" engelskan är inte min starka sida så vet ej om allt var rätt haha, men ni förstår ändå typ va det skulle hetat. Vad tror ni, visst hade ni anmält er för att få va med i programmmet? MMM... kanske borde.. NEJ mamma ska inte.PUSS

"Only a fool learns from his own mistakes. The wise man learns from the mistakes of others."


7 DECEMBER

Då har 7 dagar gått i December, 7 dagar i sista månaden för sista gången år 2009. Hör ni hur hemskt det låter det kommer ju aldrig mer va 7 December 09. Aja gäller la bara se frammmåt då, kommer ju vara 7 December 2010. Hör ni hur konstigt det låter då, 2010? Jag har alltid svårt som säkert massa har och säga året i början man är ju så van att säga 09 och att skriva 09 tänk och skriva 10 sen. Aja helt onödigt tänkande jag bara ville skriva av mig lite..

Tänkte berätta en grejs om min pappis. Jag är född här i Sverige och mina päron hade då bott här i nästan ett halvår, sen kom Juni och den vackra Selma ploppade ut, HAHAHA. Min mamma och pappa hade redan bestämt sig att om det blev en tjej skulle det bli en Selma, sagt och gjort blev det en selma men.. Ni vet sånna "armband" man får när man föds ett rosa där det står flicka på, det fick ju jag med och min pappa fick PANIK. Han trodde att dom i Sverige döpte barnen själva så han fick panik och skriker till min mamma" DOM HAR DÖPT VÅR DOTTER TILL FLICKA, TILL FLICKA, HUR SKA HON HETA FLICKA, VAD SkA VI GÖRA!?!?" Och svenskan var ju inte på topp då så han visste inte att man utalade ck till k utan han utalade det som det stod och med bosniskt utal i så ni bosnier kan ju tänka er hur det lät när han skrek där. Han fortsatte med sin panik " NEEEEJ INTE FLICKA, SELMA SKA HON HETA SELMA!!" Efter ett tag då pappa hade lugnat sig och låtit doktorn förklara att flicka inte var namnet och att dom i Sverige inte döpte barnen då kom leendet fram. Ni fattar inte hur mycket jag flabbade när han berättade det här första gången. Aja där fick ni den historian..


♥lilla daddy

PUSS

"Grief can take care of itself, but to get the full value of joy you must have somebody to divide it with." - Mark Twain

Jag vet inte hur många år gammal, men ändååå tycker ja om den skiten lika mycket om inte mer, haha♥.
Kollade igen massa bilder vi tatt och framkallde ca 150 kort. Äntligen har jag börja framkalla. Nu gäller det och hitta fina album med!

PUSS

EN LISTA

Jag lyssnar på: TV:n
Jag pratar: Med brorsan
Jag tycker om: choklad
Min närmsta vän är: Min biftek( anja)♥
Jag avskyr när folk: Är falska och ljuger
Min första vän hette: Almin 
Kärlek är: När man delar med sig sin mat

När jag borstar tänderna:
Nynnar jag oftast på en låt
När jag lagar mat: Gör jag något starkt, Mums!
Jag tänder på: Långa, ickesmala mörkhåriga män.
Jag är rädd för: Döden, att bli sårad.
Jag är glad för att: Jag har den bästa familjen och den bästa vännen man kan ha, allt som behövs.

Den värsta känslan är:
besvikelse
Den bästa känslan är: När jag vart så hungrig och sen ätit något dundergott och är fint mätt
Jag är bäst på: Att dansa norrbydansen
Jag är sämst på: Att planera

Jag kommer alltid att vara:
 foodlover
I sommar: Vill jag få jobb, resa runt och leva livet. ( ta körkort kanske?)
Sist jag grät var: Igår, kolla på ett tv-program
När jag vill tänka går jag: På en promenix
När jag bakar: Äter jag halva bakdegen
Min mobiltelefon är: Cool, den heter Rocky
När jag vaknar på morgonen: Tänker jag "ska jag skolka eller inte?"
Innan jag går och lägger mig: Ploppar massa tankar upp om allt och inget
Just nu tänker jag på: Att jag om två Söndagar befinner mig i Bosnien aBd
Bebisar är: SÅÅÅÅÅ SÖTA vill ploppa ut 100 st
Idag har jag: Pluggat, sovt och vart allmänt Söndags-seg
I kväll ska jag: Plugga vidare
Imorgon kommer jag: Plugga ( ni hör hur mycket jag har i slutet)
Jag vill verkligen: Äta massa sött men ska icke!

Listan är snodd av Harryboy.

PUSS


SÖNDAG

Sitter och kollar på något överleva-program med min brorsa och tror jag just fick en litespyattack. Det är sjukt coolt för det första hur han klarar sig ( handlar om en man som reser runt i hela världen), han dödade en björn drack dess blod de va inte så farligt o se eller hur han skar ut ögat va inte heller så farligt fick se de en gång i 9:an hur dom skar upp ett helt hästöga för att visa allt, tyckte de va hyffsat coolt o få se hur allt såg u irl. Men nu till det äckliga han skulle äta ögat och sen rann all vätska ut, fyfan men ännu äckligare va när han tog en ful tjock TJOCK verkligen, gul larv och sen när han tuggade på den och de rann nån jävla gul/orange sojja ut ja villlle spy.. fyyyfaaan, men aja nu ska jag kolla vidare, haha.

PUSS

YOU GO GIRL... EHM BOY
HAHAHAHA Hittade det här klippet på min gamla blogg. Flabbade sönder som sist.

PUSS

CAAAANLIIII LIBODIBODADUSnart ska jag och biftek åka ner till stan och möta tjejorna för att dra ut och käka. Myspys.

PUSS

GI BI GIImon drar jag en tripp till Gbg sökandes efter klänning eller kjol eller a något plagg bara till nyår, nu känner jag nig stressad vi åker om två veckor och resten av "ligan" har redan kläder.. Aja annars ta en påse med klack? me like. Eget och ingen annan kommer nog komma med likadant..

PUSS

TORSDAG
Sååååå glad va ja i morse innan jag skulle gå och göra prov.. verkligen Så glad inför provet:). Aja nu är det klart!!

Och på första bilden ser ni inte choklad, inte chips eller godis nej det är frukt människor.. MMM DA. Selma goes nyttig big time.

PUSS

TODAY I FEEL GOOD


Min lilla sugarpie, ser lite höög on sugar ut där men älskar den här bilden på henne:D


Vet inte varför men har en så härlig känsla, mår bara bra helt enkelt och bara glader. Kanske för jag precis fick mat..men aja happy ändå och happy ska man alltid vara, eller a för det mesta då! Ett till prov är avklarat och nu är det bara ett imon + en inlämning sen är det klart för den här veckan iallfall. Det var den som var jobbigast och den jobbigaste delen från den här veckan är nu klar så det ska firas med en ... NEJ inte en choklad utan en promenad... MM da nej ni är inte blinda det står promenad. 3:e dagen nyttig wihow!

HAHA btw, för er människor som inte förstår ironi så var inlägget ner inte seriöst.

PUSS


VAD SÄGER NI OM DESSA PÖDDINGAR DÅ?

Klicka för att visa Megabild! Svarta klackskor med spänne, platå, goth, rock, lolita

Klicka för att visa Megabild!

Klicka för att visa Megabild!

WIHOW äntligen har jag hittat mina drömskor. Vad tror ni om dessa till nyår?

IRONIIII MÄNNISKOR

PUSS

FÖRSTA DECEMBERSegt med bloggen men så mycket att göra, ett prov imorgon ett prov på Torsdag och en inlämning på Fredag, åh vad roligt:)! Så nu blir det plugg again.

btw, ser ni hur oranget mitt hår är på bilden sheena pippi långstrump

PUSS

RSS 2.0