ONSDAG

Hello. vart seg, är seg, sjukt trött sovt väldigt lite den här veckan, för lite! Jag bara längtar tills jag kommit hem imorgon och mitt prov är klart, hur det än gått dåligt eller bra det behöver jag inte oroa mig över förräns nästa vecka då jag kan lipa av glädje eller sorg för att jag saknar en hel del hjärncelle.. mmmmm

Iallfall så var det utfösäljning idag, ginas. Gillar inte gina kläder inte att dom är fula, nej nej en del är skitsnygga men bara att 95% av alla individer går runt med deras kläder =böööring, baskläder därifrån där emot gooodie ( och vissa kläder som man bara måste ha, då använder man dom när man är utomlands där ingen har dom, mmmm smartis me know)

Iallfalllll så kom jag hem med 2 klänningar och lite annat stuff.
Vill bara påpeka hur vissa människor DÖDAR för att få hem sig billiga kläder, alltså bokstavligt DÖDAR. Satt vid  en låda som var full med smycken där jag och typ 3 andra satt och letade, men sen från ingenstans flyger en ful apa tar lådan vänder om den så allt bara kastas här och där tar lådan lägger hennes kläder där i och bara dra, ÅHHHHH vad jag ville ta hennes låda och sparka på den..

Aja det var min dag, ska börja skriva lite oftare nu när mitt prov är gjort imon... ÅHHH önska mig lycka till people!


en liten oldie

PUSS


Kommentarer

Design by:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0