RAMSTEK & BIFTEK/FILM/BANAN MED CHOKLAD

 Ikväll blir det filmer med massa gott med min biftek. Jag ska iallfall köpa bananer och en vanlig marabou, har ni testat det någon gång? Man skär bananen i mitten med skalet på och där lägger du nu in några bitar choklad beror på hur mycket rinnande du vill ha och som ni vet så ÄLSKAR jag choklad så jag trycker in en hel del. Egentligen ska man lägga folie över detta nu och lägga det på en grill, men det är ju icke sommar så jag lägger bananen med chokladen på en tallrik och in i mikron tills man ser att chokladen rinner(bananskalet blir oftast lite svart men det är bara och ignonera och käka, haha) MMM det är så sjukt gott. Testa ifall ni inte gjort det.
























PUSS

Kommentarer
Postat av: shopalicious

Vilken fin hårfärg du har!

2009-10-17 @ 19:28:26
URL: http://shopalicious.blogg.se/
Postat av: Atena

Thanks gurl! :)

2009-10-17 @ 20:06:16
URL: http://feereshte.blogg.se/
Postat av: Tijana

MMMMMMM va gott det låter :D måste fan prova! vattnas i munnen redan haha

2009-10-17 @ 23:19:56
URL: http://sljivovice.blogg.se/
Postat av: Haris

Hahaha vad kletigt-gott det låter :) Något annat som du kan prova om du vill äckla till det rejält är - ta en mugg och 3 kex bitar (kexen som kan köper hos araben med choklad i mitten), krossa den i stora och små bitar... Lägg i muggen häll mjölk över - in i micron och sedan eat it. Föking gott.

2009-10-18 @ 16:49:26
URL: http://theharis.blogg.se/
Postat av: Haris

Skall försöka komma på några mer, när jag var tjock kunde jag massor men nu när jag är skinny minny så kan jag fan inga :S men skall rota lite i hjärna och hojta tillbaka (ooo kom precis på ketchup på vitt bröd - så jälva gott, try it!)

2009-10-18 @ 22:31:55
URL: http://theharis.blogg.se/
Postat av: Mirnesa

jag har också kört den...asgott! en gång började bananskalet brinna precis i skaftet hahaha tog hus i helvetet haha men allt gick o käka :D

2009-10-22 @ 01:57:38
URL: http://fabthings.blogg.se/

Design by:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0