SKOOOOOR

ÅHHH. Det är en sak jag inte får klicka hem, men det är ju så enkelt. Klick och wips så är man ett par skor rikare men några lappar fattigare men det är alltid värt det, alltid. Men nu så lovade jag och biftek varandra att INTE klicka hem några fler innan Sarajevo resan..

Men vad gör man då när man går in på sidan och ser skorna man spanat på länge men ändå inte köpt dom ( eftersom dom är öppen tå och vi har köpt en hel del med öppen tå och nu när det ändå är kallare tänkte vi köra med stängda) så ser man dom på REEEEEEEAN.. jooooh man kollar på dom, man suckar man försöker och inte kolla på dom men kolla ändå.. och sen piffpaffpuff sitter man där åter igen.. ett par lappar fattigare men ett par skor rikare...

Inte klickat dom än men kan säga att jag vet hur det kommer sluta.. SVAG ÄR JAG

PUSS

Kommentarer
Postat av: Tijana

Svar:

Haha tack tack :p. Kul att du börjat blogga igen visste inte det, ska kika igenom lite nu :D haha

2009-10-14 @ 22:01:37
URL: http://sljivovice.blogg.se/
Postat av: Mirnesa

selma bona ta med den en grym person som tar dig runt på stan på alla pijace! där kommer du hitta sjukt snygga hooker heels för 30 mark! promise :) Hoppas bara dom har dom nu över vintern med hehe. För mig har det gått skitbra med att inte köpa nya skor..klara de genom att ta fram skitsnygga skor jag inte använt på kanske 1 år. känns som nya då hehe :)

2009-10-15 @ 00:02:31
URL: http://fabthings.blogg.se/
Postat av: ARNELA

Hej Selma, klacken är 14 centimeter haha :D <3

2009-10-15 @ 22:41:50
URL: http://arnela.blogg.se/

Design by:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0