GOODBYE CHOCOLATEFORBREAKFAST.

Nu avslutar jag mitt bloggande igen, har bara inte ooooorken´just nu, men om jag får tillbaka den vet man inte. But for noooo gooodbye people. Puss på er.


BLÄ!... PÅ det här vädret. Regn regn och regn.Tycker så synd om studenterna och speciellt dom som hade balen igår, bara öste ner.. aja hoppas på underbart väder snart igen.

Så sugen på pannkakor med nutella så later aligators..

BLOGGEN.

Blivit så seg med att skriva i bloggen det senaste, känns inte lika roligt längre. Men ändå vill jag fortsätta för att jag redan testat det där med att ta bort den och vips några månader efter dök " chocolateforbreakfast" upp. Känner att jag vill ha en ny start dvs fixa min blogg lite eftersom att jag försökte få den lite frääsh när jag ändrade förra gången då men det resulterade att vissa trodde att tjejen i headern hade kletat sitt ansikte med bajs. Fresh. Så är det någon lite sötunge som känner att den vill hjälpa mig lite med bloggen och göra den frääsh och inte med tjej med skit in her fejja ( de är choklad)? Aja nu ska jag plugga. Pusselipuss.


SANSKA.THAI.DÖD

Hade en lektion idag som gick bra, eller kändes bra. Hade prov men hoppas verkligen att det gick bra. Sen gick jag till stan med Sagge och köpte thai och så satte vi oss mitt i parken och käka. Sen skulle hon dra så där sitter jag mitt i parken med min + hennes mat som ett jävla mobboffer men inte bara ett mobboffer ett tjockis-mobboffer eftersom att alla trodde de var min mat. Så jag tog upp min telefon och ringde halva min telefonlista för att se mindre mobbad ut, men icke sa nicke ingen ville svara. Så jag började prata lite smått med mig själv innan Anja my saver ringde mig. Japp det var det, nu ska jag dra mig hemmåt och lägga mig och sova på studsmattan.

Peeace people


RSS 2.0