2012

Känns som att det börjar bli en tradition att skriva detta innan varje års slut men fortfarande har inte prinsen kommit på den jä*la åsnan... men men kanske är otursnumret 13 just mitt turnummer och år, who knows.. så ser ni mig och ramos på alla tidningar nästa år.
 
2012, ett jävla bra år har det vart. Började som sagt året med en flytt. Första gången jag skulle bo själv men också bo själv utomlands. Det är bland det bästa jag gjort, den långa resan kommer jag aldrig att glömma och alla fina människor jag fick lära känna och fortfarande har bra kontakt med, t.ex. mina små fina underbara lulääbooor. 
 

 
Efter ett halvår i underbara Barcelona flyttade vi tre hem igen och börja jobba och under den perioden fick jag det bekräftat att jag kommit in på GU. Wuhuuu, spanska/matte lärare it was. 
 
Tog en tripp med Miki till Kroatien där jag inte vart under 3 år, skönt att se alla igen. 
 
Min första festival skulle bli av och vi hade tur med vädret och det var sol och varmt hela helgen lång. Våra fina lulää tjejer kom ner och vi var i en hel vecka. Underbart.
 
Började min första termin på GU och är fortfarande kvar ( knackar, knackar). Mycket plugg, mycket jobb men mycket roligheter har jag hunnit med. Det har vart helt underbart och jag hoppas att 2013 blir lika bra. 

logga-till-facebook.jpg

 
Imorgon åker jag och tjejerna mot Helsingborg för att fira in det nya året där så,
GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA FINA! PUSS PUSS PUSS
 
 
 
 

23/12

Sitter just nu på jobbet och räknar ner minuterna, vill bara hem och sova. Kanske kolla en serie men sen sova. Jobbar nästan hela veckan som kommer nu men det kommer bli gött i januari * cathing i lilla stundetplånisen* ( HOPPAS JAG). Lite saker som har hänt sen jag skrev sist:
 
- Thanni har åkt till USA och stannar där till februari, sjukt länge men jag hoppas att det går snabbt
- Vi har bestämt och bokat biljett inför nyår, det blir Helsingborg
-VI HAR BOKAT SUMMERBURST, är så taggad!
 
Aaaa.. det var väll de, måste ta tag i den där listan också och avsluta den med den här gången, will do that soon. Nu ska jag jobba vidare i 75 minuter till, Adios.
 
 

fika med majsan

 
Bild från förra veckan när jag och Majsan fikade på ett jättemysigt franskt cafe. Jag fick tre hela chevre bitar i salladen, TRE. Där ska jag fika igen..

Plugg

 
 
 
Sitter i bibblan nu med min favoritbok:) naaaat. Ska börja med plugget nu och hoppas verkligen på att de går snabbt, är sååå såååå trött, längtar efter att sova, först äta dåå och sen sova..
 
Adios

fina lördag

grandmaaa and mum
 
Idag har vart en riktigt mysig och bra dag. Började med att vi gick runt på stan, småshoppade lite och fikade mycket, haha. Mot kvällen hade vi en bokning på en mysig restautang där vi mötte upp min fasters familj för en god middag. Den köttälskarn jag är dog jag lite smått när jag åt den goda oxfilén. Avslutade kvällen hos min faster med en massa mer gott och just nu rullar vi runt här hemma hos farmor hur mätta vi är. Imorgon åker vi hem vilket innebär P.L.U.G.G för mig, uuuuhhhh, längtar tills nästa vecka då den här kursen avslutas!!

RSS 2.0