2012

Känns som att det börjar bli en tradition att skriva detta innan varje års slut men fortfarande har inte prinsen kommit på den jä*la åsnan... men men kanske är otursnumret 13 just mitt turnummer och år, who knows.. så ser ni mig och ramos på alla tidningar nästa år.
 
2012, ett jävla bra år har det vart. Började som sagt året med en flytt. Första gången jag skulle bo själv men också bo själv utomlands. Det är bland det bästa jag gjort, den långa resan kommer jag aldrig att glömma och alla fina människor jag fick lära känna och fortfarande har bra kontakt med, t.ex. mina små fina underbara lulääbooor. 
 

 
Efter ett halvår i underbara Barcelona flyttade vi tre hem igen och börja jobba och under den perioden fick jag det bekräftat att jag kommit in på GU. Wuhuuu, spanska/matte lärare it was. 
 
Tog en tripp med Miki till Kroatien där jag inte vart under 3 år, skönt att se alla igen. 
 
Min första festival skulle bli av och vi hade tur med vädret och det var sol och varmt hela helgen lång. Våra fina lulää tjejer kom ner och vi var i en hel vecka. Underbart.
 
Började min första termin på GU och är fortfarande kvar ( knackar, knackar). Mycket plugg, mycket jobb men mycket roligheter har jag hunnit med. Det har vart helt underbart och jag hoppas att 2013 blir lika bra. 

logga-till-facebook.jpg

 
Imorgon åker jag och tjejerna mot Helsingborg för att fira in det nya året där så,
GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA FINA! PUSS PUSS PUSS
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: miki

Veju pahulje, mraz po staklu sara, stize nova godina, bolja nego stara! HAHA . <3

2012-12-30 @ 22:45:12

Design by:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0