espanol por favor

Då har termin 2 startat igång, termin 1 är egentligen slut men har inte fått reda på sista tentan än så vågar inte riktigt säga att den är slut förrän betyget är bekräftat. Men i måndags började jag då med mina spanska studier och lilla jag fick ändå en liten chock då man helt plötsligt bara skulle prata på spanska. idag var första lektionen vi hade på svenska/spanska vilket var lite skönt då de vi t.ex. skulle skriva "analys av subjektet" vilket ja inte hade fattat direkt om det var på spanska... 
 
Men än så länge har allt gått bra (knackar) och det känns jävligt bra också, klassen är skön vilket är ett STORT+ på kanten. Sitter i Borås högskola nu för att plugga lite innan jobb fast de blir mestadels plugga igenom alla bloggar. och äntligen är det SOOOOOL. Om det snälla kan bli lite varmare blir det super, tack så mycket. 
 
Introducerade pappa för Photo Booth härom dan och han kunde inte sluta skratta när han såg bilderna så här får ni en del av resultatet.
 
 
Fortsätta med mitt plugg nu. 
Adios

Dag 2 – Innehållet i min väska

Frågan som ni nog alla har ställt er, vad har Selma egentligen i väskan... eller inte. Men jag har sagt att jag ska beta av alla uppdrag så here we go med nummer 2.
 
 
Min varddags väska och eftersom jag oftast är i skolan är detta oftast vad jag brukar ha annars hakar inte Rocky number 3 ( datorn) med. 
 
-Min stora svarta väska som får plats med allt. Längtar efter att hitta en ny så denna kan slängas.
-Mobil
-Almanacka
-Pennfodral
-Sminkväska
-Glasögon
-Kam
-Dator
-Plånbok
 

Söndag

Lugn, skön och en bra helg har de vart med lite för lite plugg. Va med tjejerna i fredags och fikade flera timmar. Lördagen började med bio med lillasystern och avslutades med en kladdkaka med dumle hos Jess. Kom precis hem från fikat med Agnes och Anja och nu är det massa som ska läsas, tentavecka here we gooo..


6/1

Sitter och pratar i telefonen med Jess så säger hon helt plötsligt, "Vet du vad det är för dag idag!?". Aaaa sön, sjätte januari.. MEN DET ÄR JU SJÄTTE JANUARI JESSICA. Inte en stor sak för det flesta men idag för exakt ett år sen packade jag väskorna och flyttade ner till Barcelona, kan ni förstå för jag kan verkligen inte göra det att det gått ett HELT jädra år, 365 dagar sen flytten. 
 
Måste måste måste verkligen åka till Barcelona i år!!
 

Dag 3 – Min favoritårstid

Jag har inte glömt bort listan som jag TÄNKER GÖRA KLART den här gången men kanske inte för varje dag utan lite då och då. Nummer 2 var egentligen en bild på allt skojs jag har i min väska men eftersom jag inte orkar ta kort nu hoppar jag över till nummer 3, min favoritårstid.
 
Jag fyller år den 24 Juni, det säger väll allt? Höhö alla som känner mig vet att jag älskar birthdays men det är inte bara därför sommaren är min favoritårstid. Jag gillar allt med sommaren, eller okej nästan allt. Hatar alla mygg som ingår i den. Men det känns som att nästan inget kan vara tråkigt på sommaren, tom att jobba är mycket mer okej. Den där lilla halvtimmans lunchen får ju spenderas ute i solen (kanske i regnet, vi bor ju inte precis i det soligaste landet).
 
Folk är bara glada hela tiden. Alla utomhusfikor. Sitta i parken. Se bruna snygga människor, vissa röda. Grilla. BADA OCH SOLA. Att det är ljust ute nästan hela tiden. Inte ha på sig ton med kläder. Festival.
 
Det finns något fint med varje årstid men jag är verkligen en sommarmänniska.


RSS 2.0