Zakopane

Vårt första stopp och land var, Polen/Krakow. Vi flög dit ner för att spara dagar sittandes på ett tåg när vi ändå visste vart vi ville starta. Gillade Krakow jättemycket och vill verkligen dit igen. Hur mysig stad som helst fylld med liv. Det blev inte så många bilder ifrån Krakow och tyvärr inga med kameran utan mest med min mobil (som blev stulen).
Från Krakow tog vi en buss till Zakopane där vi skulle vandra bland Tatrabergen för att komma till Morskie oko som jag och Jessica hade googlat om hela sommaren på jobbet. Inte nog med hur fint det var på bilderna, men det var hundra gånger så mycket finare i verkligheten. Det var lätt värt all klättring i 36 grader med den festase förkylningen. 
 
 
 
 

sommaren 2013

Det har vart en väldigt konstig sommar måste jag säga, både bra men också dålig. Men vi lämnar de dåliga och fokuserar på det bra och där kommer alla underbara resor in som vi, jag och de två små amigosarna på bilden nedanför, gjort. Ska göra massa små inlägg om varje stad/ land för ja, om jag inte räknat fel så har vi faktiskt hunnit med tio olika länder och ännu fler städer. Bjuder på en bild från Zakopane i Polen någonstans halvvägs upp på vår vandring. 
 
 

RSS 2.0