2014

Bytte ut receptionen i Berlin till mitt och Sagges kök i Göteborg men fortfarande med en Jessica brevid mig så allt för mycket förändrades inte på hur det nya året skulle firas in. När jag nu skriver det här är det 2015!! 2015 peeps, hur sjukt är inte det egentligen. 
 
2013 var ett jobbigt år och delar av dessa hängde automatiskt in på det nya året med men oj vad mycket bättre det var. Jobbiga perioder kommer och går men delar av 2013 kommer nog ligga kvar hos mig en stund till, även under 2015 men det kommer att vara mycket mycket lättare och bättre *Knack i trä*. Men nu räcker det med allt som inte är kul att skriva om, kör med allt det roliga som faktiskt hände!
 
Firade ju in det nya året 2014 i Berlin som sagt, på en jättestor klubb (eller var flera klubbar på ett och samma ställe) med mina små pinglor. Hade det riktigt riktigt bra, så en grym start helt enkelt. Tillsammans med Jess och Thai åkte vi på vår långresa som vi längtat efter, vi skulle hälsa på Sagge i Singapore. Vi hann även med Malaysia, två gånger(!). Det var min första resa utanför Europa och jag var så nervös över hur flygresan skulle gå men den gick superbra. Kom lagom hem till Selmas möhippa som vi hade i Göteborg med vår lilla katt . Stackaren blev tvingad att sjunga "Smelly cat" hela dagen att hon tillslut gjorde det automatiskt. Vidare till bröllopet som var underbart. Tycker att chokladfontänen som fanns på bröllopet beskriver kvällen väldigt bra! Dansade i alla fall loss med brudparet enda tills vi med ett par stycken till var de sista kvar.
 
Sommaren kom och det jobbades en hel del, en heeel del. Både jag och bästis sa upp oss från SFI men hade en underbar sommar på jobbet med vår lilla fina kvällsgrupp. På tal om bästis, har jag sagt att jag har världens bästa? Hon tog sin examen och det med högsta betyg och fick jobb på en skola lite utanför stan, hon är grym! Där var Anjas anledning till varför hon sa upp sig och min var för att jag till hösten skulle flytta till Göteborg med Sagge(!!!) Men innan jag kommer in på hösten hann vi faktiskt med en resa också. Jessica, Thai och Sima hängde med mig till Bosnien för första gången, kan ni förstå hur glad jag var över detta. Vi var i Sarajevo, Mostar, Kravice och Vrelo bune där jag själv inte hade varit. Vidare åkte vi till Kroatien till ön Hvar där även Carro var med och där vi avslutade vår resa med en massa sol, bad och grymt festande.
 
Då kommer vi till den fina hösten, första gången någonsin längtade jag verkligen dit! Jag och Sagge blev sambos och kan säga att sambolivet med den lilla stumpan är underbart. Vet inte hur jag någon gång ska kunna lämna Olle (lägenhetens namn). Men den är så fin vår lilla Olle, fylld med fina växter, massa bra kryddor och minst en vinflaska. Firade flytten med en inflyttningsfest som blev riktigt lyckad. Sen har resten av 2014 bara varit riktigt bra, Göteborgslivet med Sagge, Carro och Maja är så himla roligt! Älskar att vi alla bor på samma busslinje och att det inte tar mer än en 15 minuter (räknar med att du nu flyttat Carro) mellan oss.
 
Adiós 2014 y hola 2015, hoppas du kommer med en massa fina stunder, flera roliga överraskningar och miljoner av stunder där jag kommer skratta ihjäl mig så att mina jävla magrutor någon gång tittar fram. 
 
 

RSS 2.0