HATTEN PÅ KATTENJag ville så gärna köpt en hatt nu i sommras men det blev icke av( hatten på bilden är en väns) och nästa vår/sommar ska jag lätt gå runt med en på huvudet.. ser mig själv någonstans i Kroatien med en beighe (vet ej hur det stavas?) hatt, pilotbrills och en slarvig toffs med en fet glass i handen eller en majskolv.. hahaha. back to idol

PUSS

TISDAG
Nu ska jag fika och sen ska jag på möte. tjingelng människor

PUSS

MMMM MIIILKA


Höla amigos, jupp just nu sitter jag och försöker få en massa massa spanska ord och fastna i huvudet, åh vad jag önska att jag bara kunde prata spanska flytande, tycker att det är ett så vackert språk, lite snabbt men vackert och franska med det skulle jag också vilja lära mig någon gång.. m massa man vill kunna.

Och vad hjälper inte bättre att plugga än en chokladkaka och inte vilken som helst utan milka min favvomilka( + den med kex i som btw ligger fint och väntar på mig i köket) som farmor köpt massvis av när hon va där nere, vad kan jag säga än att grandma knows me well, 2 well..

PUSS

GRANDMA!Idag har min sööööta farmor kommit till oss, har inte sätt henne på 2 månader eftersom den lyllosen har varit i Kroatien i 2 månader! Så nu ska jag gå och käka med familjen så slänger jag kanske in ett inlägg lite senare.

PUSS

TÄNK OM...

Man hade en pannkaksbil, att man kunde äta en bit av bilen men sen när man tankade med nutella så kom dom bitarna tillbaka. Nutellan som då skulle vara bensinen kunde man få genom ett litet rör som fanns jämte cd-spelaren där det fanns en burk man bara fyllde med nutella och sen doppade sin pannkaksbit i, fuck porshe, audi( de är här jag fejkar att jag kan olika modeller på bilar vet inte ens om jag stavat rätt) pannkaksbilen skulle lätt vart de shit, om jag gör en kommer ni köpa den?

PUSS

J.HOLIDAYI know people change but I hate we've changed.
And its killing me trying to figure out where we are.
Cause it aint the same, girl I'll take the blame.
And I'm willing to take this chance that you feel we've traveled too far.
Lord knows I wanna keep you, life without you I just can't see it.
But sometimes you gotta let love be what it's gonna be.


Den här låten har spelats sönder hos mig idag drömmer mig bort, så fin är den!

PUSS

"DE HÖGA KLACKARNA UPPFANNS AV EN KVINNA SOM BLEV KYSST PÅ PANNAN." -Christopher Morley

85617034, Joe Drivas /Photographer's Choice


HUH

JAG ÄR DÖD.. så seg, vill bara sova hör tom en liten röst i mitt huvud som säger " selma spavaj " När man börjar höra en röst i huvudet då är man trött eller.. aa psyk jag är la lite av varje. Igår började vi kvällen hos Dina där jag käkade sönder av det söta, som vanligt. Min lilla tummy gjorde ont tack vare detta, efter vi vart hos Dina stack vi till Bosanski klub för att kolla läget, jag hann inte ens gå in innan vi skulle dra.. Sen så gick vi till vårat ♥cafè, snack eller ska jag säga bosniasnack, satt och sjöng med i varenda låt innan vi blev trötta och skulle dra, men nej nej då gjorde inte min lilla tummy ont längre så det blev ett besök hos mr donken..åh I love mr donken..


Idag kommer det bli en plugg dag borde redan sitta med huvudet i böckerna men vad gör jag sitter här Sen kommer jag även få klämma in ett par pauser under plugg-dagen en för fika( well jag behöver energi så jag kan hålla igång med pluggandet) och en för Söndags serierna, har ingen bra bortförklaring det är bara ett måste och se dom.


väry old picture..

PUSS


FÖRFEST HOS BIFTEK & HARI MATA HARI

min kväll i bilder. trots att det inte var så mycket folk så hade jag en underbar kväll och det tack vare mina tjejer:)

PUSS


I COULD TRAVEL TO THE RAINBOWS END, BUT NEVER FIND A BETTER FRIEND THEN YOU ♥

RAMSTEK & BIFTEK


PUSS

FREDAG

Rätt stressig dag känns om att jag har miljoner saker att göra. Ikväll blir det konsert, Hari Mata Hari(bosnisk artist, dom flesta konserterna jag drar på är bosniska;P). Vet inte vad jag ska ha på mig än och det kommer bli som alltid, panik i sista sek springer runt i hela huset river ut garedoben för att hitta något snyggt men allt är fult just den dan man måste hitta något annars är kläderna jättefina..

Vill bara skriva att människor lyckas alltid förvåna en på något konstigt vis, du tror att du känner någon jättebra, men Njee fel fel fel man kan ha.. Ajah

nej nu ska jag vila lite och kolla the 70´s show.Dessa har jag tänkt ha på fötterna men inte 100 på det heller.. får se

PUSS

NYA FÄRGEN+ lite mörkare, att jag klippte mig syns inte så mycket på den här bilden men känns kan jag säga, alla de slitna topparna are gooone!

PUSS

" VI FÖDS SOM TOMMA TAVLOR, VI ÄR VÅRA EGNA PENSLAR" - någon snubbe i min svenska bok

Gillade citatet starkt, men inte den som skrev det för namnet kommer jag inte ihåg..FÄRGNING PÅ G

Ska färga håret lite senare ikväll när biftek har kommit hem så hon kan göra det, kan ej färga på mig själv, eller aa färgning och färgning köpt en toning men skillnad blir det ju. Skulle egentligen dra och färga mig imon men sen så funkade det inte ändå och jag orkar inte vänta tills nästa vecka för jag känner mig som ett morotshuvud.. vill hellre va marabouhuvud+andra nyanser i..
 morotshuvää vs marabouhuvää+nyanser 

PUSS
MÅNDAG

Kom inte hem för alls så länge sen trodde jag skulle dö av hunger va blodpudding i skolan BLJAK vet att man ej ska säga så om mat men det där är verkligen inte gott.. sen va ja och sola i hopp om att hinna få lite färg innan Hari konserten som jag sååååå längtar till!

Kolla på den här videon måste vara den gulligaste ungen ever och rösten är sjukt grym för 4 åring!Gammalt klipp hon är tonåring nu..PUSS


BILDER FRÅN THE ZOO

Börjar med att säga, Bajram Serif Mubarek Olsun
Bajram idag = äta mkt för oss människor=ett stort leende på mitt ansikte. Var redan hos dina vid halv 11 där köket va fullt med mat gissa vilka som blev glada, jo jag och biftek. Bombade och nu är jag så mätt försöker gå runt lite mer i huset så det ska gå bort lite för ska strax till min moster där det ska bombas med, wihow komer spricka sen..
vi hittade en ersättare åt David


PUSS!

-

Kommer mer bilder imon för nu hinner jag inte ska hoppa in i kläderna och springa till bilen där biftek väntar för att sedan köra till Sanela där tjejerna väntar .. och MATEN!

PUSS

GOING TO THE ZOOHello people.

Som ni ser på rubriken ska jag till djurparken, inte vart där på år. Ska iallfall fotas med aporna, känner mig mest hemma där.. meho har också kommit hem till helgen så han ska med, weeey! Nu ska jag käka, såååå hungrig.


PUSS

IM BACKJapp, jag börjar blogga igen! Blev en månads paus och jag bleeev så sugen på att bara börja skriva en massa gånger men nu kör jag igen. Ny blogg blev det med, blir rätt gött med ny start bara, vill bara påpeka att mina header som bara är en bild tog mig typ en hel dag o göra.. så teknisk är jag fattade inte ett piss ville ha mer saker men nu får de vara så, haha.

Ikväll ska jag till Dinchy och planera våran Sarajevoresa WIHOOOW 3 måander kvar, åhh kan inte förklara med ord hur mycket jag längtar, kommer bli ännu mer underbart eftersom jag inte fick se Bosnien i år och nu får jag det, och har aldrig varit i Sarajevo heller, borde skämmas men men nu blir det äntligen av, aBd!

PUSS

RSS 2.0