KALDDKAKSMUFFINS
..är vad som ska bakas idag med biftek. Vad passar inte mer till en plugg-dag om inte kladdkaksmuffins? MMMM vad jag ska bomba, för imorgon börjar mitt nyttiga liv eller vad säger du harryboy? Hello summer 10. HAHA det här är nog 20:e gången i år jag börjar, men jag försöker fortfarande det är det som räknas, ellerhur?... haha a det är det. Plus Ny vecka ny månad, ny start... får se hur länge detta håller då. Aja Nu pluggenzi.

MILE KITIC & SEJO BOY


SKOTTA ÄR JU KUL... NAAAT

Jag och lilla Daddy var duktiga och gick ut och skottade så att man kan ta fram sig iallfall. Men ni ser ju hur mkt snö det är runt om oss, man kan fan hoppa från taket utan att brya ett ben. Ser ut som två jefla blattar som tror att dom är att det är vår, ute med hoodtröjorna i det här kalla. Men tro mig vi gick ut med tjockjackorna, vantarna och mössorna och efter 5 minuter rann det svett från varenda håll, mysig fakta.

Aja nu ska jag åka till Sandric där efter blir det Gbg med brudarna.

pyss på er.

.
Hej chokladbitar.. mm yummie så sugen på choklad men finns inget hemma, ååååh. Aja.. inte vart så aktiv med bloggen på dom senaste dagarna och jag har tänkt på om jag ska stänga ner den igen, men sen går det någon vecka och man saknar och skriva av sig. Men just nu har jag inte alls haft någon lust och blogga och nu har jag inte det heller, ska inte kalla det här "paus" för jag skriver när jag känner för det och det kan va redan imorgon, men kanske blir några små dagar till.

Puss på er!

LÖRDAG

Sitter här med en påse chilichips, mm ubergott. Va på spinning i morse klockan 10!? Klockan 10 människor, fattar inte hur jag och anja vaknade i morse men aa, så nu sitter jag med chipsen som en belöning för att jag va på spinning.

Idag blir det middag och crymovies med massa massa fetisochgottismat också med tjejorna, myspys.

Ne människor nu ska jag storstäda här för det ser ut som crääp och sen ta en lååång dusch och sen sova i några timmar. Puss på er.
TORSDAG

Var i skolan idag efter en veckas hemma sittande, tänk att man kan bli glad och dra dit med. Iallfall imorgon går jag bara i skolan till 11 sen blir det träna, japp imorgon börjar jag det nyttiga igen för liksååååm ofta jag inte hade en paus fårn det nyttiga när jag var sjuk? hallå sjuk=äta massor med sött. Det får man bara.

Bokade också precis min lilla tripp till Karlstad åker dit på Måndag to myyy grändma. Okeeej då får man också äta sött för liksåååm vem kan säga nej när farmor ser så gullig ut när hon tvingar dig äta allt från burek till bajadere? M ne didn't think soo.
I det här äckliga vädret så har man iallafall en sol som lyser upp min dan, HAHAHAH fejkat poetisk av mig.
Ma hon är som en vaniljkrämbulle+ marabou/milka på rea.

SÅ SKÅLAR VI PÅ DEN HÄR JEFLA SJUKANJag ligger fortfarande hemma och är sjuk. Ska inte till skolan imon heller, vill bara ta och skjuta ner en flygande mus. Så nada har hänt hos mig, om ni inte vill veta hur äckligt mitt hår va. VAR tack gode Gud för idag pallade jag mig upp till duschen som kändes som om den va 1 km bort och duschade bort de äckliga. Tror inte mitt hår sätt ut så ever, det såg ut som någon unge satt sig på mitt huvud och fick för sig och kleta honung/vax på och sen gjort massa misslyckade flätor på så det såg ut som dreads, mysigt va? Aa men förutom de så, nee inget nytt.

BTW: Vet inte hur man gör så att "kommentera här" blir svart så nu är det vitt så det gäller bara att hitta den. Lite småkul som en lek typ.. fast ni får inget godis om ni hittar det

PICS
med mina tjejor, Agnes och Anja.♥

LÖRDAG DEN 6:E FEBRUARIFortfarande sjuk, mina näsa är så röd ser ut dom Rudolf med röda mulen. Kan inte sjukan bara dra iväg.. fjärrkontroll är typ en meter ifrån  mig, alltså för långt. Orkar inte lyfta my sick ass så får kolla på Disney chanel tills någon kommer förbi.


HITTADE DENNA ROLIGA SIDA..

...hos Lejlishoous


Kollade vad mitt namn betyder, SELMA heter jag då, mohaha.

SELMA:

Incredibly beautiful girl,
loves to have fun,
very smart,
true and real friend.

"Omg, have you met the new girl?"
"Yeah, she's totally a Selma

...
Man kan ju inte göra något än och hålla med;) Eller vad säger ni Selmor, haha!

SAY HELLO TO MY CHEEZBALLZ AND RIESEN

HAHA, märkte inte att min bild va så STOR förräns Dzeni skrev det, ba KABOM över hela sidan typ, men nu bytte jag den. Btw mammis kom hem med allt jag skrev innan + cosmopolitan, she really knows me. Så ikväll blir det även läsning, så duktig man kan va då..

Mobilkameran, thats way dom är lite blurrriga..


FORTFARANDE SJUKER

Ligger i sängen och tycker synd om mig själv som alla andra sjuklingar också gör men det har vi all rätt i världen och göra. Men något som kommer få mig att bli lite piggare är när mamma kommer hem med en påse ostbollar och en påse risen, jupp idag håller jag mig inte från de söta, but heeey im sick.

Idag blir det en ligga-i-sängen-hela-dagen-och-kolla-massa-rullar-med-massa-god-mat dag. Vill kolla massa lipfilmer och lipa sönder, störd?

Nu ska jag först smaska i mig lite av den thaimat pappsen kom hem med nyss och sen dega ännu mer. Borde egentligen plugga men åter igen, Heeey im sick. HAHA är man kan dra sig på de hela tiden, typ om man inte orkar hämta något så ropar jag på brorsan.

Dino kan du hämta lite godis(A)? *puppy eyes*

Ne orka.

Men jag är ju så sjuuuk
*Sjuka/ledsna puppy eyes*

ÅÅ, okej då.

MOHAHA. Bye bye people.BIFTEK HAR SMITTAT MIG

Så nu ligger jag i sängen och snorar sönder, mysig fakta va. Min lilla näsa gör så så ont och är röd som en tomat- Huvudet känns som en tickande bomb som väger 50 kg, kan bero på att det är ett Bosniehuvud med. Jag vill bara ha massa marabou och ostbollar men vet ni vad, idag är det min 11:e dag utan sött! WIHOO! Hello duktiga-selma *kucam* för att jag är så duktig..

Aja nu ska jag vira in mig i täcket igen och kolla på någon rulle.


EN SAGA OM MITT PLUGG

Det var en gång en riktigt cool brud som hette Selma aka ChokladSelma.

Så här såg chokladselma ut när hon pluggade.Så här kul hade chokladSelma med kemiplugget......Vem försöker chokladSelma lura så här tyckte hon egentligen om kemiplugget...och så här
Tripptrappelitruttans nu var sagan slutans.
Nu ska jag plugga igen-_-...

BRODER

Här är en av mina pluttisar. Fast plutten är större än mig.

Nu blir det kemiplugg strax, känner bara Hej-jag-vill-sova-och-skita-i-plugget. Men nej nej, får se om jag kan få någon plötslig förkylning tills imon, så förkyld att jag inte kan ta mig upp ur sängen. A gillar ideen. Btw människor vet ni vad. Idag firar jag en stor sak, jag har klarat mig i en HEL VECKA utan något sött, inte ens en chokladbot har jag ätit. EN VECKA, tror inte det hänt mig någon gång innan typ hallelujah moment, yes it is sisters/brothers, mohaha. Och sen +:et på allt det här är att jag köpt mig ett gymkort med, som ska användas flitigt den här gången!


RSS 2.0