-

GUESS WHAT!? Blivit sjuk, igen. jag va sjuk för typ en månad sen helt sjukt. Ser ut som en hej knarkare som blivit påkörd av en lastbil med hästar. Åh, min hals gör såsåsåså ont vill bara skära av mitt huvud för ett tag låta det hänga på paus och sen sätta på det när halsen läkt. Okej folk kommer ringa efter hjälp till mig. Sen så gör ju inte det här underbara soliga varma vädret det ännu bättre. Aja man får la se till att tänka på de saker man längtar till så att det lyser upp dessa gråa dagar. Btw som jag tror att de flesta redan läst, att all snö sägs ha gått bort helt till midsommar då jag fyller år typ. WOHO alltid velat ha snö på min bööörthday:).

Nu GOO BARCA.HAHAHAHAHA
dog av flabb när jag hittade denna. Över 6 år gammal bild, sjukt! Och med den här bilden avslutar jag mitt inlägg.

BIRTHDAY-FIKAIdag är det ingen vanlig dag för idag fyller min mikic 20 år♥♥♥♥!! Flera tusen grattispussar ska hon få ikväll, men det riktiga firandet är inte förräns nästa helg och då ska hon firas på riktigt!


HITTADE NÅGRA GAMLA KORT PÅ MAMMAÅh, älskar att kolla på gamla kort!

Natti!

NEMEN TJENA MITTBENA

Hellu korvar. Sitter här med årets huvudvärk, såå ont. Men smart av mig sitter jag ju här på datan istället för att ligga och ta det lugnt men nej nej Selma gör huvudvärken ännu värre:). Iallafall så gjorde pappa att en liten bit av huvudvärken gick bort. Kom hem med tre saker från Jimmy Choo, två par skor och en väska!

 Ett par av skorna dödar mig, riktigt snygga och det trodde jag aldrig han skulle komma hem med. Chansade mer på att han skulle komma hem med 6 cm lång klack och Sträänge färg men nej nej ett par träffade han riktigt bra på. Det andra paret var inte fula, men bara inte min stil så dom får jag göra något annat av, så det var ju kul, thänk u daddypaddy.

Nu ska jag faktiskt ta och vila lite sen plugga sen försöka hoppa i säng rätt tidigt och sova ut för en gångs skull!

och precis som på bilden känner jag för mitt jefla huvud nu känns som at det borrar i varenda liten hjärncell jag har kvar..... obs hejj bullarmen men de va ju mysigt det med:)

- ♥

Papi ser lite farlig ut på första bilden som biftek sa med, men de här är världens bästa päron. Stor Puss på dom!♥

MÅR ILLA.

Sitter här och precis ätit en stor stor tallrik med tacos fastän jag mådde illa före med och nu tänker jag redan på vad som ska bli mitt nästa offer, marabou mäjbäää? Iallfall myspysig dag idag med min biftek and some more poeple. Dagen eller morgonen började medd biftek i gibigi där vi föummade loss och dödade på burgerking, år sen jag käkade där och MUUMS för chicken crispy. Efter åt blev det en träff med pojkarna som vi inte sätt på ett bra tag. Var nog dom som hördes mest på fiket, alltid lika kul med dom mupparna.

Nu ska jag över till min biftek och plugga, vi are babysitters toniight medans våra päron har mer liv och är ute, myspysigt va:). Näääh nus ja jag dra mig över dit. Pusss

11:E MARS

Hello människor!
Trött som ett litet bär ( wtf? ) lät bra iallfall. Aja var och tränade med mitt lag på gymmet och kan säga att våran instruktör gjorde allt än och ta det lugnt. Känns i varenda jefla muskel nu, muskler jag inte ens trodde fanns.  Men det är skönt nu efter åt att man höll ut och dödade under hela passet, japp nyttig again. Min första dag.. igen. HAHA tror det finns ca 100 sånna här inlägg i min blogg om hur jag börjar om och hur jag har fuskat och det kommer nog komma hundra till. Nej nu ska jag faktiskt lägga mig och slepääänza, shit kommer inte ihåg sist jag la mig så här tidigt. Pöösselipöss.bild i repris, enda träningsbilden jag har så man verkligen kan tro att jag tränar ibland, haha. Guuuttennighten.


TISDAG

Yoooooooooooo. whääääts upp?!? (gör som dom i scary movie) .

Iallfall så var jag och biftek och gymmade precis, väldigt väldigt duktigt om jag får säga det själv. Japp det nyttiga livet har startat åter igen. Skulle börjat igår, men så öppnade jag ett skåp och såg två stycken marabous, hmmmmm. Och japp så snabbt försvann den nyttiga dan med.

Later people för nu börjar magen kurra, efter något NYTTIGT så klart, haha.


ILMAS 20 ÅRS-FEST

lite bilder från igår. Jag och Anja rensade iallfall maten, muuuuuums. Nu äta.


LÅNGHELG IMORGON!Woho så skönt det ska bli med en extra långhelg nu, ledig både Mån-Tisdan = Sleepänzi! Imorgon ska jag sitta i 4 timmar och skriva prov, har redan laddat upp med kex och milka. Milka vit också ,hur gott SÅÅÅÅ gott. Så idag blir det hej-sitta-uppe-hela-kvällen-med-ekvationer.  Sen slutar jag efter det så vid halv 1 drar jag till Götet för att kolla runt lite, mysigt. Aja nu ska jag äta en glassbåt.

Btw. Ilmiiic congrats på din 20-års dag idag!:D♥

Puss på er små marabous.


RSS 2.0