Min dag genom Rocky(mobilen)

Undeeeeerbart väder! Eftersom de är så sällan det är så här fint vill man bara vara ute hela tiden! På lunchrasten satt vi alla på h&m's takvåning och pressade i en halvtimma innan det var dags för wööörk igen. Väl hemma fick det bli studsmattan istället och nu blir det fix inför grill ikväll med fina vänner!:d


karlstad

Fortfarande i Karlstad hos lilla farmor, men åker hem imorgon då jobb väntar på torsdag igen. Haft underbart väder sen jag kom och det hade varit ännu mer underbart om det här vädret kunde stanna kvar nu. Hoppas på soligt Augusti i alla fall. Farmor och jag ligger i soffan i matkoma just nu efter hennes lonac, en stor favvvoo!
 
Igår var jag och träffade Dzeni, vi hade ju tur med vädret då med så vi kunde sitta ute och bara tjööta. Hon är så skön den tjejen, så lätt att prata med. Efter det gick jag till faster där farmor redan var och grillade och lekte massa med mina små kusiner och kollade på en tjockis sköldpadda som dom ska passa under veckan.
 

Farmor

Är och hälsar på lilla farmor i Karlstad! På fredag åker hon ner till Kroatien och stannar där till oktober ungefär, lyx!! I alla fall på de här timmarna jag varit hör har farmor redan gjort så jag hamnat i matkoma vilket inte är så svårt då hon gjorde både burek och krompirusu! Ska kolla lite tv med farmor nu och sen decka, är så trött. Imorgon blir det grill hos faster men först träffa fina Dzeni! Puss


Ica

Idag aBd kommer min familj hem. ÄNTLIIIIIGEN!!! Som jag längtat, vi har inte sätts på 4,5 månader! Helt sjukt. Jag tänkte göra indonesisk kyckling till dom och har sprungit runt från stan till knalleland till olika icor för att hitta den jä*la såsen med rött lock. Men nu är allt handlat, ska hem för att städa allt stök jag orsakat nu när jag vart själv hemma. Puss


We all love food

 
Eftersom jag älskar mat i alla former har jag en mapp ifrån Barcelona som bara var fylld med goda matbilder. Vi åt en massa goda saker och gjorde ofta våran favoritmat hemma. Här är några bilder på en del favoriträtter. Kommer komma flera matbilder då och då. Hittade nästan en hobby, fotade mat, barn och äldre människor. Låter lite scarry, haha. Nu ska jag kolla på någon film innan jag käkar något, känner mig lite halv sjuker idag ( IGEN!?) så måste vila då jobb väntar imorgon. Inga 6 timmars pass längre.
 

labyrintparken

 
Vi beslöt oss för att vara lite turistiga av oss, kanske lite fel dag eller fel tidpunkt på dagen rättare sagt. Det var sååå varmt där men med lite kall sangria och massa körsbär klarade vi av det. Efter att gått runt i labyrinten, inte hittat ut och såg en kille gå igenom buskarna för att kunna ta sig ut, hittade vi en liten mysig plats i parken. Där satt vi i flera timmar och bara solade, pratade och lyssnade på musik innan det var dags för mig och Jennsan att kapa de slitna topparnahos våra svenska frisörer på Barceloneta.
 
Nu blir det att göra iordning lite gott för EM finalen, kan inte fatta att det redan är första Juli och final! Känns som att EM började igår, men GOOO España!!

RSS 2.0