2013

Sitter i receptionen i Berlin just nu, nästsista dagen på det här året, 2013. Inte vart det bästa året hittills men det har haft sina guldkorn. Äntligen fick jag åka på min tågluff runt tio hela länder. Fick se så mycket fint, träffa nya trevliga människor, upptäcka myror på ett hostel så vi uppgraderade det till ett fyrstjärnigt istället. Grymt bra var det helt enkelt. Sen har det vart alla små Stockholms reunions med min lilla Barcelona familj. Sen fick jag jobb på en SFI skola som visade sig vara det bästa jobbet. Sen sist men inte minst av den här lilla sammanfattningen fick jag vara brudtärna på min bästakompis BRÖLLOP! Så de fina stunderna har verkligen vart underbara! Jag önskar er allt det bästa med det fina året, 2014!!! Jag ska förhoppningsvis dansa in de nya året på en klubb här i Berlin! 
 
Adios 2013!

Venedig

Som jag skrivit tidigare blev min mobil stulen i Kroatien och det var ungefär i mitten på våran resa. Där försvann alla bilder från länderna vi besökt tidigare och sen hade jag ingen mobil att ta kort med. Jag var dålig att ha med mig kameran jämt men kör på dessa jag tog med kameran och sen måste jag verkligen ta tag i att köpa ett usb och få alla bilder från Jessica och Than. 
 
Vi hoppar en rejäl bit på resan och fortsätter till Italien där vi inte bara hann besöka huvudstaden utan ytterligare fyra städer till. Det blev Venedig, Rom, Florens, Ciunqe Terre och sist men inte minst, Milano. Ciunqe Terre är egentligen en lång kuststräcka på den italienska rivieran med fem små fiskebyar och vi hann med tre av dessa. Börjar med bilder ifrån Venedig.
 
 
 
Det var lika mycket turister som vi hade hört att det skulle vara, så tänk er alla smågator, lite bakis från dagen innan då vi vart i Kroatien, sjukt varm och sen på de lägger vi på flera tusen turister också. Vi lyckades följa efter (inga stalkers eller så) några tanter som såg ut att de kände till stället och vilken tur att vi gjorde det, för efter att gått efter de små söta tanterna en lite stund hamnade vi på ett torg där nästan inga turister hittat till. Ett litet mirakel för de var överallt men där lyckades vi hitta en liten restaurang med underbar pasta med extra ost på. Pasta och ost var de vi levde mest på som det ska vara i Italien.
 

auschwitz

 
 
 
 
 
 

RSS 2.0