Enkelt men så gott

Åt en enkel men jättegod lunch idag. Jobbet avklarat för idag. Det är fint väder. Jag ska tvätta mitt smutsiga hår. Träffa några saknade vänner ikväll för lite tapas (säger aldrig nej till babbel.) Jag kan sova tre timmar extra imon. Ni hör ju, bara en massa bra saker ju.


Jobb jobb jobbelijobb

Idag började sommarjobbandet för min del och det startades med dubbla pass, underbart. Tog en matpaus mellan jobben med min söta thai och bästa nummer 16 på spice n rice meny.

Känner hur mitt huvud dunkar men kan inte sova så varför inte skriva lite på bloggsen. Ska btw upp om mindre än 5 timmar. Juni och juli kommer det bli en hel del då jag jobbar på alla mina tre jobb och vissa av dessa dagar jobbar jag tom dubbelt, inte så många som tur är. Men så är det när man ska resa iväg en längre period som student. Kommer vilja sjukanmäla mig typ varannan dag men ska kämpa igenom mig för sen väntar en massa massa kul resande!! Gaaah längtar, men innan det en massa kul som händer. På lördag ( kan inte fatta att jag kan ens skriva på lördag, DEN HÄR VECKAN!!) då gifter sig min finaste bästavän, känner hur tårarna försöker komma fram nu bara medan jag skriver det så ni kan ju tänka er vem som kommer lipa då. Min bästavän ska gifta sig, åhhh så underbart!

Aja nu blev det lite text men nu ska jag faktiskt försöka sova!

Natti!


Summerburst

Vaderna krampar av allt dansande under dessa dagar på summer. Sjukt grymt har det vart. Underbar helg har vi haft med förfester i solen, massa god mat, grym musik och riktigt skönt folk!

Nu är jag så hungrig så jag vet inte vart jag ska ta vägen, adios amigos


Buss trubbel

Just my luck, först kommer inte den ena bussen, sitter och väntar i en halvtimma men ingen buss kommer. Går till den andra, får köpa ny biljett så bestämmer sig några människor att stå och bråka med busschauffören så står fortfarande stilla:):):):). Underbart


Tentavecka

Då var de dags för tentorna igen, gjorde tre stycken idag och på onsdag har jag min sista och sen har jag, LOOOOOV! Oj vad jag längtat efter detta och om vädret fortsätter som det ser ut just nu( knackar) blir det en bra sommar i Sverige också! Börjar fira lovet med en långhelg i Götet, fira en kompis och summerburst, kommer bli en bra helg!


Bar italia

Sandra drog med oss till hennes place, bar Italia i veckan. Hellooo goda pastan med mycket ost på (heaven). Var i alla fall jättemysigt och för en lite stund kändes det som att man faktiskt satt på ett fik i Italien, kommer absolut att dra dit flera gånger.


RSS 2.0