till maja

 
Mot Götet med Jessan för att spendera hela helgen med våran Majzaa! Hon lovade oss tom en riktigt stor kram och från Maja är det där stort som inte precis är ett fan av kramar, haha! 
 
Glad påsk till er alla också, även vi som inte firar så hoppas jag att alla äter en massa massa godis.

Food

 
I dessa studenr saknar jag min Rocky, älskar att ta kort på mat. Min mobil består nog 8/10 av mat, sad but true. Btw har det gått över sex veckor sen jag lämnade in min telefon men fortfarande inte fått någon:)))))). Hoppas HOPPAS hoppas att den kommer nästa vecka!

måndag

Inget plugg + ingen skola = ÄNTLIGEN SOVA UT. Lugna listan spelas och jag dricker min goda smoothie, så skönt att inte ha några måsten, eller ja tills tre då jag måste åka till jobbet. 
 


BOSNA I HERCEGOVINA

 
När jag vet att Bosnien ska spela, hoppar patrioten inom mig fram. Fotboll är något jag annars verkligen tycker om men när det är landskamper och Bosnien spelar, ja då är hela hjärtat med från start tills domaren blåser av den sista minuten. Den lyckokänslan som rusar igenom kroppen när vi sitter och kollar på matchen i vår lilla klubb här i Borås och målen kommer. Lycka, kärlek hopp och skik, gaaaah. Kan tänka mig hur det är i Zenica då.
Idag är extra lycklig dag, 3-1 mot Grekland, säker 1:a i truppen, än så länge i alla fall och den platsen hoppas jag att vi håller hårt om. Man vet aldrig vad som händer i de framtida matcherna och Slovakien har vi inte spelat mot än, längtar tills de matcherna är spelade för då vet vi om det blir Hej Brasilien eller inte. Det hoppas jag verkligen för isåfall ska jag vara där för att stödja mitt Bosnien. Nu är det våran tur! Idemo zmajevi!

hej fina torsdag

Trots alla tentor och en massa massa plugg just nu har detta varit en superbra torsdag! Först gick intervjun bra och jag har nu ett nytt jobb! Sen spontanbokade vi precis en resa till Irland i Juli för att se MUMFORD&SONS!! Sååååå taggad och glad! Det är en endagsfestival i Dublin i mitten av Juli, åhh vad jag längtar! Nu tillbaka till verkligheten och plugga, bara två dagar kvar sen är den sista tentan klar!
 
 med dessa två pinglor åker jag till Dublin med!
 

Tentaplugg

 
Älskar Photo Booth, det som gör att jag inte somnar på vissa lektioner i skolan. Men ungefär så taggad som jag ser ut på bilderna så taggad är jag för dagens plugg, men de måste göras. Så nu plugg i några timmar sen fira min Miki ( Melissa) Ikväll. 

finbesök i Borås

 

Lilla Simisen är på besök från storstaden innan hon reser iväg i en månad till en ännu större stad, Shanghai. Så jävla surt bara att hon är här just den veckan då jag har det som värst i skolan, nämligen 6-tentor-på-en-vecka är det som väntar mig nästa vecka, ni förstår inte hur mycket jag längtar tills nästa lördag då vi ska fira med klassen att det är sluut.
Men idag ska jag i alla fall få vara med Simis och Than, ska plugga på bra nu i någon timma till sen möta upp dom. 

Adios people.

 

Bizoou ( puss på franska, men stavningen är nog inte helt 100 där)


RSS 2.0